Botanische tuin in Rotterdam

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een hele zonnige dag in Rotterdam-Kralingen.

Bericht van uw geschiedschrijver/fotografist:

Hendericus Smit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft een reactie

  1. Annemieke

    Mooie foto’s Dick! Ik vond het een fijne dag en heb er ook wat van opgestoken! En daar ga ik zeker naar terug!

Geef een reactie