Zondag, 10 augustus 2014.

Wij hebben Sanne naar Bouke/Margo en Lieke gebracht op de glamping in Stolwijk. Ja, U hoort het goed ” glamping “. Dit is een soort luxueus kamperen in een “tent” met alles erop en eraan, maar dan wel op een zeer comfortabele manier. Toen wij aankwamen kwam het in bakken uit de hemel vallen, maar uiteindelijk rond 6 uur kwam het zonnetje door en hebben we heerlijk gegeten van de BBQ. De laatste foto is door Margo gemaakt. Wanneer je op de foto klikt, dan wordt deze vergroot.

Uw geschiedschrijver/fotografist: Hendericus Smit.  

 

 

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie