Deze schepen op de plaat vastgelegd.

Dit waren allemaal zeer grote schepen, behalve de boot van de haven zelf. Ik moet zeggen dat je dit niet elke keer ziet in een paar uur. Ik had gehoopt dat ik de Dockwise Vanquard vandaag wel zou zien en jawel hoor. Hij verliet de Maasvlakte 2, daar heb ik ook foto’s van, en is richting zee gevaren om daar te draaien richting Rotterdam. Van Jelle vernam ik dat hij aan de Wilhelminakade ligt. Verder ook nog een zeehond gezien.

Uw geschiedschrijver: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie