Karten, woensdag 19 oktober 2011.

Samen met Jelle en Jorry naar de kartbaan geweest in Dordrecht. We hebben weer eens een verborgen talent in Jelle ontdekt en dat is hard rijden over een kartbaan. Dit is de tweede keer dat ik met Jelle in een kart ben gestapt. Jelle rijdt de rondjes in 33 seconden en ik in 37 seconden, maar dat komt natuurlijk ook door mijn sportief corpulente lichaam. Maar ik moet zeggen, de leeftijd gaat meespelen. ♦Klik op deze regel en de video komt tevoorschijn♦

Uw notulist/formulist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie