Zaterdag, 3 september 2011.

Dordrecht in de avond.

Vorig weekend hadden wij met de kinderen afgesproken, dat we vandaag naar Rotterdam zouden varen. We wilden wel eens meemaken hoe de boot zich gedraagt. Tijdens deze dag zijn er veel demonstraties bij de Wilhelminakade  en er varen daar veel schepen van allerlei grootte. Dit betekent dat er veel golven staan bij de bruggen. Maar “de Griet” had er eigenlijk niet zoveel last van, wel moesten we overal tussendoor laveren. Al met al een leuke en zonnige dag.

Klik op deze regel en je ziet de video.

Uw notulist/producent: Hendericus Smit. 

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie