Berging sleepboot “en avant 5” in Dordrecht.

EN AVANT 5

Op vrijdag, 3 juni 2011, is deze sleepboot gezonken. Ik heb een reportage gemaakt van de berging op zaterdag. Aan het eind van de middag dreef de sleepboot weer en voer weg. Gelukkig zijn bij dit ongeval geen slachtoffers gevallen.

Uw notulist/fotografist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft een reactie

  1. willem de bruin

    Wat een toestand, bedankt voor de repo, gelukkig is niemand omgekomen!! mvg willem de bruin,sliedrecht.

Geef een reactie