Vrijdag, 3 juni 2011 in Belgie.

Vandaag zijn Jelle en ik naar Belgie gereden om bij het circuit van Spa- Francorchamps foto’s te maken van de racewagen van Jelle. De video staat er nu ook op, klik hierop.

Bouke en Dick.

Daarna als een speer naar Margo en Bouke, die op dat moment in Belgie aan het kamperen zijn met een groep vrienden van de ouders van Margo en daar ook de kinderen van. De groep heet: Club des Ardennes, dan kun je wel raden waar ze elk jaar naar toe gaan! We hebben daar heerlijk gegeten en gedronken. Het was er heel gezellig en zijn rond half tien weer naar Dordrecht gegaan. Daar kwamen we rond twaalf uur aan en is Jelle verder gereden naar Rotterdam. We kregen rond een uur ’s nachts een sms dat hij veilig was aangekomen. Al met al een lange dag.

Klik op “de racewagen van Jelle”en “Club des Ardennes” en je ziet de foto’s.

Uw notulist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft een reactie

  1. Thijs

    Dank voor de foto’s Dick! Leuk dat je er bij was en goed te lezen dat je het leuk hebt gehad. Je zal wel gedacht hebben: “Stelletje Middeleeuwse gekken!” Dat klopt ook 🙂

Geef een reactie