Zondag, 20 maart 2011.

Hugo en Jorry met het behaalde certificaat.

Onder het hoofdstuk “Trainingen met Hugo”staat weer een video met de verrichtingen van Jorry en Hugo. Deze week probeer ik ook nog de video’s van Jordanie te plaatsen. Mijn laptop is tijdens de vakantie kapot gegaan, dus moet ik ze nu vanuit Dordrecht op het internet plaatsen. Maar ze komen eraan.

Uw videolist/notulist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft een reactie

  1. Hallo Dick, Jorry en Hugo!

    Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde certificaat. Helaas lukte het ons niet om bij de laatste twee lessen aanwezig te zijn door ziekte. Beau (teckel) heeft een virusje onder de leden. Hij geeft al zijn eten terug, spuugt zelfs gal en heeft de dunne. Wie-weet zien we elkaar weer bij de volgende cursus!

    Een lik voor Hugo van Beau en een lieve groet van Dewi

Geef een reactie