Zondag, 30 januari 2011.

Hugo, op het strand bij Oostvoorne.

Het was wel een koude dag, maar op het strand was het heerlijk. Wij zijn deze week ook in Brasschaat geweest voor de rug van Jorry. Daar moesten wij drie uur wachten voordat de vloeistof zich door het lichaam van Jorry had verspreid. Wij zijn toen in het bos gaan wandelen, maar ik had mijn camera/video niet bij me. Jammer, maar  niets aan te doen. Bij trainingen met Hugo staat de video.

Uw notulist/videolist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie