Dinsdag, 25 januari 2011.

Ons schip is nu klaar!

Uiteindelijk is ons schip “de Griet” helemaal klaar. De afgelopen anderhalf jaar zijn er nog verbeteringen en wijzigingen aangebracht. Dit waren zowel onderdelen die betrekking hadden op de technische installatie als op bepaalde wijzigingen in het interieur. Maar nu is alles in orde. In de fotogalerij staan een twintig foto’s van zowel de buitenzijde als de binnenzijde.

Uw notulist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft een reactie

 1. Toin Nieuwenhuisen

  Hallo

  Wat een prachtige boot hebben jullie, mijn complimenten..

  Ik lag laatst ( begin maart) ook in Dordrecht, lag net voor jullie boot aan de gastensteiger. Ikzelf heb een Bekebrede kotter ( Rosalott) 13x 4m. Mijn boot heeft het uiterlijk van een beroepsmatige viskotter. Had laatst een rode bijboot op het dak vd machinekamer ingang, heb 2 hydrolische masten waarvan 1 in vorm van een A-frame.. Ik had u wel zien lopen , maar niet aangesproken.

  Ik had vorig jaar ook al bij jullie boot staan kijken naar het verfsysteem op de romp. Ik zou graag willen weten wat voor materiaal het is en welk merk. Is werkelijk erg mooi…

  Hoorde vd havenmeester dat het erg goed bevalt en elastisch is.
  Ik zou dat ook graag op mijn eigen boot aanbrengen.

  Zonnetje komt stiekem alweer een beetje tevoorschijn, dus begin alweer de kriebels te krijgen. Wil mijn boot op het droge zetten en eens goed onderhanden nemen. Doordat ik in de winter door het ijs heb gevaren toch verfschade opgelopen.. Heb de boot nog niet zo lang, maar wil dit jaar haar romp opnieuw schilderen..

  Misschien dat u me kunt informeren..

  Vriendelijke groeten

  Toin Nieuwenhuisen

Geef een reactie