Zondag, 12 december 2010.

Op de Maasvlakte met Hugo.

Het was een dag zonder neerslag en daarom zijn we naar de Maasvlakte gereden, om daar lekker uit te waaien. Voor onze wervelwind Hugo was het heerlijk om langs het water te rennen, maar niet erin. Het is dus geen waterrat, maar hij staat geen moment stil. Na een klein uurtje zijn we terug gereden naar Dordrecht en zitten nu weer heerlijk op onze boot.  De video staat onder het hoofdstuk “Schapendoes”. In de fotogalerij staan enkele foto’s die door Jorry zijn gemaakt.

Uw notulist/videolist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie