Zondag, 28 november 2010.

Hugo in de stuurhut.

Het was een koude, maar zonnige zondagochtend. De training verliep vandaag zeer chaotisch, want Hugo wilde voor geen meter luisteren. Hij had meer oog voor het bevroren gras. Dit was de laatste puppytraining, maar Jorry en Hugo gaan vanaf 9 januari 2011 verder met de gehoorzaamheidstraining bij Fred Riet. Op de site staat ook weer een videofilm van de vierde en laatste training, dus geniet van de oefeningen met Hugo en Jorry op het veld.

Uw notulist en videolist: Diederik Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie