Zondag, 21 november 2010.

3e les bij Fred Riet.

Hier gaat onze zondagochtend aan op, naar de puppy-cursus van Fred Riet. In de middag zijn we naar een bijeenkomst van de Schapendoezen vereniging geweest in Leerdam. Daar hebben we Elly gezien en natuurlijk is Hugo weer door veel mensen in de armen genomen. Daarom zijn we daar maar een uurtje gebleven.

In Leerdam.

Toen we weer bij de boot terugkwamen, viel Hugo als een blok in slaap.

Uw notulist/fotograaf en videolist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie