Dinsdag, 2 november 2010.

  • Post Author:
  • Post Category:Geen categorie
  • Post Comments:0 Reacties
  • Post last modified:2 november 2010
Het nestje met Hugo.

Deze foto kreeg ik vanochtend in mijn mailbox en dus moest ik hem dan ook maar op de site plaatsen. Je ziet dat het donderstenen zijn, maar wel leuk. Dit was niet het enige, daarom nog een foto van een heel andere happening deze ochtend.

Toch wel leuk!!!!!!!!!!!!!

Dit kan er maar een verzinnen!!

Uw notulist: Hendrik Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie