Maandag, 1 november 2010.

Heerlijk liggen te slapen.

Je ziet hij is al aardig gewend bij ons aan boord. Hij kan zo zijn dolle uurtje hebben, maar ja, daar is hij een puppy voor. Wij zijn vandaag bij de dierenarts geweest om Hugo in het bestand te laten zetten. Dus niet gelijk voor injecties en dergelijke. Dit hebben wij ook met Lobbes gedaan en daarna is hij nooit bang geweest voor een dierenarts, want hij wist dat daar iets viel te halen. Met Hugo weten wij dat natuurlijk niet, maar je kunt het altijd doen om hem vertrouwd te maken met een dierenarts, want hij heeft genoeg brokjes gehad. De foto’s van Hugo staan voortaan onder het hoofdstuk Schapendoes. 

Uw schapendoesbezitter: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie