Weekend van 31 oktober 2010.

 • Post Author:
 • Post Category:Geen categorie
 • Post Comments:1 Reactie
 • Post last modified:31 oktober 2010
Hier is hij dan!!!!!!!!!

Op vrijdag, 29 oktober 2010, hebben wij Hugo opgehaald bij Henk en Elly Scheffer in Roden. Natuurlijk zijn we ook bij mijn vader en moeder langs gegaan om hem te laten zien. Toevallig was Alma ook bij mijn ouders en kwamen Albert en Hilda ook langs, dus hij had al gelijk genoeg aandacht. De terugreis was een lange vanwege de drukte op de snelwegen (vrijdag!!!). Op zaterdag was het havendag van de KDR&ZV en natuurlijk moest hij worden voorgesteld aan de leden van de haven en je weet zoals het gaat met een puppy, dan wil iedereen hem wel hebben. Deze nacht liet hij zich wel duidelijk horen, maar het is allemaal goed gegaan. Vandaag, zondag, is hij volgens mij nu wel gewend aan de boot, want hij dartelt er vrij op los en je tenen en broekspijpen zijn op dit moment niet veilig. Maar dat weet je van zo’n puppy. In de fotogalerij staan weer enkele foto’s.

Uw notulist/puppywatcher: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft een reactie

 1. Ina u. Michael Schmidt

  Hallo Familie Smit,
  aus Deutschland wünschen wir ihnen viel Freude mit Hugo, wir haben gerade die schönen Photos entdeckt. Wir sind die neue Familie von seiner Schwester Frida, morgen werden wir sie abholen und freuen uns sehr. Vielleicht sehen sich die Geschwister ja im kommenden Jahr in Holland wieder, das wäre schön!

  Liebe Grüße,

  Fam. Schmidt

Geef een reactie