Gezond koken op het Da Vinci College.

Daar zijn we weer met de potten en pannen!!!!

  

30 september 2010.

Het schooljaar is weer begonnen en dus ook de kookclub onder de titel “Gezond koken!! het hele schooljaar door”. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen vinger heb uitgestoken om deze heerlijke maaltijd te bereiden. Maar ik heb mij deze avond bezig gehouden om de handelingen van mijn collega’s op de gevoelige plaat vast te leggen en de maaltijd te verorberen. Tevens is er ook een video gemaakt, maar dat neemt wat meer tijd in beslag. Dit betekent, dat jullie de film nog van mij tegoed hebben en deze komt er zeker. Het was weer een gezellige avond, met natuurlijk ook weer een goede witte- en rode fles wijn. De foto’s staan weer in de fotogalerij, maar je moet even wachten voordat alle foto’s zijn geladen. Veel kijkplezier en tot de volgende keer. 

PS: Een filmpje heb ik nu geplaatst.  

Uw fotograaf, videolist en notulist: Hendericus Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie