Roden, 20 september 2010.

  • Post Author:
  • Post Category:Geen categorie
  • Post Comments:0 Reacties
  • Post last modified:24 september 2010

Voor het eerst bij het nest.

Vandaag zijn we voor het eerst bij de Hollandse Schapendoesjes in Roden geweest. En als primeur heb ik niet alleen foto’s maar ook een video gemaakt van deze schattige wezens op dees aard. De beelden tonen alleen al wat voor een lieve beesjes het zijn. Maar jammer, we moeten nog even wachten totdat onze Hugo aan boord van ons schip komt. De foto’s staan weer in de fotogalerij en de video heb ik in een nieuw hoofdstuk geplaatst. Er zijn vanavond wel enige zweetdruppels langs mijn gezicht gegleden voordat ik de video in de web-site heb kunnen plaatsen, maar de aanhouder wint. Ik denk dat we over een kleine twee weken weer naar Roden gaan om de kleine doesjes te bewonderen.  

Uw notulist: Hendericus Smit.   

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie