16 september 2010.

Het aanpassen van het afvalwatersysteem.

  

Rond half 11 stond Henry Drogt bij ons schip om het laatste probleem op te lossen, namelijk het vuilwatersysteem moet worden aangepast. Aan het eind van de middag was deze klus geklaard en als het goed is, is het reinigen van de kleppen in de vuilwaterpompen nu verleden tijd. Het was wel een ingrijpende verandering, maar dit krijg je als je een schip laat bouwen waarvan er maar één  is. Maar daar heb ik mee rekening gehouden.        

Nu alles achter de rug is, gaan we met de herfstvakantie er tussenuit en dat zal wel met aangrenzende zekerheid Zeeland worden. Heerlijk met Jorry bij de eilandjes in de Grevelingen afmeren en met niemand om je heen.         

Het weer in Dordrecht.

  

    

      

 Wanneer er weer iets is te melden over het nest Hollandse Schapendoezen, dan zie je het wel verschijnen.        

Uw notulist Dick Smit.  

 

 

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie