Weer in de lucht op 14 september 2010

Na een lange afwezigheid op onze site kun je vanaf nu weer regelmatig berichten van ons ontvangen op jouw computer. Dit jaar zat er voor ons geen zomervakantie in, dit door familieomstandigheden. Wij wonen nog steeds met veel plezier op ons schip en het lijkt dat we elke dag vakantie hebben. Deze week wordt het laatste probleem opgelost en dat is het vuilwatersysteem dat niet naar mijn zin werkt. Maar dan zijn alle problemen de wereld uit en gaan we er zeker met de herftvakantie tussen uit. Waar naar toe is nog de vraag, maar blijf op de site kijken.

PS. Wij krijgen in december 2010 onze nieuwe hond, een Hollandse Schapendoes met de naam: Hugo. Wanneer we naar het nest gaan zullen jullie de foto’s zien.

 

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie