Gezond koken in Dordrecht, 15 april 2010.

Om deze gebeurtenis niet te doen vergeten, heb ik een aantal foto’s in de fotogalerij geplaatst. Het was een leuke avond en het mag voor mij vaker op het Da Vinci worden georganiseerd. Ik hoop dan ook op een vervolg.
Uw fotograaf: Dick Smit.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft 2 reacties

 1. Sylvia Huisman

  Hoi Dick,
  Leuke foto`s.
  En “de griet “ziet er stoer uit.
  Mooie lucht trouwens , en dat helemaal van IJsland!!!!
  Zeker tot de volgende keer. Ennne, niet in een file staan hè, zonde van je kookkunsten.

  Gr. Sylvia

 2. Marian de Vree

  Hallo Dick (Jaap)
  Erg leuke foto’s. Allard aan het hoofd van de tafel. Mooie foto’s van je boot. Ik ga zeker een keer kijken hoe hij in de haven ligt , als ik een ommetje maak. Leuk dat je alles hebt vastgelegd op een website ,van de bouw.
  Groeten en tot de volgende kookavond!
  Marian

Geef een reactie