2e Paasdag 2010

Gezellig met z’n allen op het achterdek.

’s Ochtends zijn we naar Rotterdam gevaren, waar we Amanda en Jelle hebben opgepikt bij de Wilhelminapier. Daarna hebben we de gehele dag gevaren en zijn we over de Oude Maas terug naar Dordrecht gegaan. ’s Avonds hebben we lekker aan boord gegeten en de kinderen zijn daarna naar huis afgereisd. Voor de foto’s kun je weer naar de fotogalerij gaan om daar een impressie te krijgen van deze geslaagde dag.

Uw notulist: de kapitein Hendericus.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie