Weekend Ardennen, 15 t/m 17 januari 2010

Het was een weekend wel. We zijn vrijdagmiddag vertrokken naar de Ardennen. Rond een uur of vier kwamen we bij het huisje aan. ’s Avonds hebben we lekker gegeten in een restaurant in Houfalize. Op zaterdag hebben we een zeer lange koude wandeling gemaakt door de bossen, velden en dorpen. En zoals gewoonlijk heeft Hans weer een heerlijke maaltijd gemaakt. Op zondagochtend werd ik wakker met een heerlijke lucht van een vers gebakken cake in mijn neus. Het bleek iets heel anders te zijn. Enkele heren hadden die avond daarvoor vergeten een kaars uit te blazen, met als resultaat dat de gebakken cake niets anders was dan dat de kaars de gehele nacht had liggen smeulen, waardoor de gehele benedenverdieping gevuld was met een zeer dichte mist van rook. Maar na een uur was dit weer weggetrokken. Alle deuren en ramen stonden tegen elkaar open, dus een beetje koud. Om een uur of twaalf zijn we weer richting Dordrecht vertrokken. De foto’s zijn weer in de fotogalerij te bekijken.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie