Rotterdam, 21 november 2009.

  • Post Author:
  • Post Category:Geen categorie
  • Post Comments:0 Reacties
  • Post last modified:21 november 2009

We zijn ’s ochtends vroeg opgestaan, namelijk om 5 uur. En samen met Bouke en Margo zijn we naar Rotterdam gereden om de Vox Maxima door Rotterdam te zien varen. Bij de Brienenoordbrug was het weer slecht, waardoor ik maar 1 redelijke foto op de site heb gezet. Maar bij de hefbrug in Rotterdam viel het nog wel mee om foto’s te maken. Het was nog steeds donker maar het regende niet meer. Kijk daarom in de fotogalerij.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie