Hoogezand, 20 juni 2009.

Het was weer zover, Jorry en ondergetekende weer op weg naar Hoogezand. Het was de bedoeling dat Jorry een beslissing zou nemen over de bekleding van de banken, de kleuren van de patrijspoorten/omkasting en de matrassen. De stalen van zowel de kleuren als de bekleding lagen bij Gert en Janny klaar en er is door Jorry een kogel door de kerk geschoten. Verder hebben we nog kleine dingen besproken zoals de plaats van de TV en de radio en het materiaal van de tafelpoten. Dat wordt nu RVS en nu maar even kijken waar we deze vandaan moeten halen. Gelukkig ligt alles op schema en gaan wij eind juli heerlijk met ons schip over het IJsselmeer varen en dan richting Dordrecht.  De foto’s staan weer in de fotogalerij.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft een reactie

  1. rein aantjes

    Dag Jorry en Dik,

    Ik kwam stom toevallig bij jullie site terecht en heb de foto’s bekeken van jullie schip. Wat een prachtig schip zijn jullie aan het bouwen zeg! Heb er met veel bewondering naar gekeken en hoop dat het jullie erg zal bevallen. Veel goeds toegewenst, Rein.

Geef een reactie