Hoogezand, 6 juni 2009.

Samen met Jelle, richting het Noorden gereden. Want ik heb Jelle in Balkbrug afgezet. Daar had hij een afspraak gemaakt om Amerikaanse auto’s te gaan tekenen. Rond een uur of negen kwamen wij daar aan en hebben we de tent opgezet.Jelle Deze gebeurtenis duurde tot zondagmiddag en dan zou ik hem weer ophalen. Ik ben toen doorgereden naar ons schip en heb daar weer foto’s gemaakt die ik in de fotogalerij heb gezet. Daarna ben ik naar Roden gereden, want ik had geen zin om dit weekend twee keer naar Groningen te rijden. Tegen vier uur ’s middags belde Jelle op dat het niet zo’n succes was en toen heb ik hem gelijk weer opgehaald. Terug in Roden hebben wij samen met mijn ouders heerlijk bij de Chinees gegeten en ’s avonds naar de Interland Nederland – IJsland gekeken. Zondag om een uur of één was ik weer terug in Dordrecht en zie,  het bericht staat alweer op de web-site.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie