Hoogezand, 25 mei 2009

 Weer zoals gewoonlijk vroeg weggereden uit Dordrecht. Als eerste ben ik bij de firma Polylac Holland BV in Leek geweest voor informatie over kunststof aanrechtbladen en douchecabines (Marlan). Daarna  naar Roden, want ik ben met mijn ouders naar Groningen geweest voor een afspraak. Tussen de middag lekker bij mijn ouders gegeten en toen op weg naar Gert om ons schip te bekijken. In de middag is dhr. Elzinga geweest om de keuken en de douche in te meten, om een offerte te maken. Ik kan nu al zeggen; dit wordt heel apart en sensationeel. Aan het eind van de middag nog een heerlijk biertje gedronken bij Gert in de tuin aan de rand van zijn vijver. Thuis aangekomen hebben wij, Jorry en ik, de kleur van de douchecabine bepaald. Je zult het wel zien bij de volgende fotoreportages. Ik groet u allen en tot het volgende bericht.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie