Hoogezand, 1 mei 2009.

Ik ben samen met Jelle naar Hoogezand gereden om ons schip te bewonderen. Ik had daar ook met Henry Drogt afgesproken om nog enkele details door te nemen. Zoals je op de foto ziet worden de zonnepanelen nu ook op de stuurhut gemonteerd en deze moeten een deel van de energievoorziening verzorgen. Verder is Gert met de slaapkamer verder gegaan en worden de contouren van het bed, de kasten en het bankje nu duidelijk. Hierna zijn we naar Roden gereden. Daar hebben we met mijn ouders en Alma heerlijk bij de Chinees gegeten waarna wij onze tocht  richting Rotterdam hebben voortgezet. Ik heb Jelle in de Schaepmanstraat afgezet en rond 23.30 uur was ik weer terug in Dordrecht. Al met al weer een lange dag, maar ik heb ons schip weer gezien.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Deze post heeft een reactie

  1. Bouke

    Dat schiet al aardig op, kunnen ze hier in India nog wat van leren !!!!

    Groeten uit Karaikal

Geef een reactie