Zaterdag 7 maart 2009.

Deze keer ben ik samen met Jorry en Lobbes richting het noorden getogen om ons mooie schip te bekijken en te bewonderen. Onderweg hebben we nog even koffie gehaald bij Hajee, dat is net na Almere. Om 12 uur kwamen we in Hoogezand aan. Samen met Gert hebben we over de plaats van de bank en de indeling van de badkamer gesproken en daar zijn we uiteindelijk na veel meten en praten uitgekomen. Door er samen over te praten, wordt het uiteindelijk toch een ruimte die geheel naar onze zin is. Vanuit Dordrecht hebben we ook de stoel van Jorry meegenomen en even in de roef geplaatst om te kijken of de stoel niet te groot was voor de ruimte. Maar gelukkig paste deze goed en  kon Jorry met een smile richting Dordrecht rijden. Daarna heb ik ook nog het stuurwiel geplaatst, dus uiteindelijk was het weer een geslaagd bezoek. Na al deze werkzaamheden en praatsessies hebben we onder het genot van een bak koffie en gebak nog even over allerlei zaken gepraat en de afspraak gemaakt om volgende week zaterdag met de Old Boys Club langs te komen. Hierna zijn we naar mijn ouders in Roden gereden, want mijn vader was deze week 82 jaar geworden. Gezamenlijk hebben we in Roden bij de Chinees gegeten en ik moet zeggen dat je daar altijd heerlijk kunt eten. Om kwart over zeven zijn we weer richting Dordrecht gereden en daar kwamen we om 22.00 uur weer aan. Al met al weer een lange en drukke dag en we zijn benieuwd hoe de boot er de volgende keer weer uitziet. Zoals gewoonlijk staan de andere foto’s weer in de fotogalerij.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie