Bezoek op donderdag 12 februari 2009.

Het was die dag slecht weer en ik heb op de heenweg vanaf Joure tot Groningen constant in een file gereden. Bij Gert te zijn aangekomen heb ik foto’s genomen van ons schip. Je ziet nu een aantal foto’s na het isoleren van het schip (zie fotogalerij). Isoleren van het dak.Nadat we over het schilderwerk afspraken hadden gemaakt, ben ik na de koffie weer naar Roden gereden om mijn ouders te bezoeken. Daar heb ik tussen de middag warm gegeten en zo als altijd was het weer heerlijk. Om op tijd thuis te komen ben ik rond half twee weer in de auto gestapt om toch rond half zes weer thuis te komen. Dit was maar goed ook , want vanaf Utrecht tot Dordrecht heb ik in  file naar huis gereden. Oh ja, in mijn gezelschap bevond zich ook de hond Lobbes.

Wanneer ik nu weer ga, dat is nog een vraagteken, maar dat zal in de voorjaarsvakantie zijn en dan samen met Jorry.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie