Hoogezand 4 en 6 februari 2009.

Op deze dagen ben ik in Hoogezand geweest om de vorderingen van de boot te bekijken. Op vrijdag 6 februari is mijn zus Alma ook meegegaan, want zij had de boot nog nooit in levende lijve gezien.Alma Zij vond net als vele anderen het een schitterende boot. Toen wij er waren, werd de boot verder afgeplakt omdat op zaterdag de boot helemaal wordt geisoleerd door middel van een schuimlaag.

Er zijn ook weer foto’s geplaatst in de fotogalerij onder de naam:

7 februari 2009.

Volgende week ga ik weer naar Hoogezand en zal dan de vorderingen weer op de gevoelige plaat zetten.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie