Bezoek op 28 december 2008

Samen met Jorry en Lobbes zijn we naar Sliedrecht gereden. Daar moest Jorry zijn voor controle voor haar rug en van daaruit zijn we verder gegaan naar Hoogezand. Rond 12 uur kwamen we aan in Hoogezand en hebben gelijk de boot van binnen bekeken. Wij hebben nog enkele details met elkaar besproken en we komen steeds dichter bij de definitieve inrichting van de boot. Volgende keer zal ik ook het kastje van de opa en oma van Jorry meenemen, zodat deze ook ingebouwd kan worden. Na gezellig nog een kop koffie te hebben gedronken met Gert en Janny zijn we richting Roden gereden en hebben daar warm gegeten bij mijn ouders. Tegen 17.00 uur zijn we daar weer vertrokken en kwamen rond 19.30 aan in Dordrecht. Ik denk dat ik over twee weken weer richting Hoogezand ga en dan komt de volgende fotoreportage.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie