Bezoek op maandag 24 november 2008

pb240095_4Maandagochtend vroeg, om 4 uur ’s ochtends vertrokken uit Dordrecht. In Hoogezand heb ik de afvoerpluggen afgeleverd voor het condenswater van de patrijspoorten. Ik heb daar met Henry gesproken over de apparatuur die in de keuken moet worden gemonteerd.  Dinsdag gaan ze bij Gert verder om het grondhout te monteren, want de gaten zijn overal in de spanten geboord. Door de wijziging van de indeling van het interieur moet Henry enkele leidingen omleggen.

Daarna ben ik weer naar huis gereden, want ik wilde vroeg thuis zijn in verband met de weersomstandigheden.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.