Hoogezand 24 oktober 2008

Samen met Jorry zijn we eerst naar Woudbloem gereden om bij Jan Aslander langs te gaan, maar hij was niet op de werf aanwezig. Daarom zijn we doorgereden naar Gert en pa240002Janny Heerlien, de timmerfamilie, en hebben daar gezellig over de indeling van de boot gesproken en ik heb met Henry Drogt nog over enkele technische details gehad.

Zo komen er nu ook zonnepanelen op de stuurhut te liggen.pa240001_6

Aankomende week zal er met de vloeren worden begonnen, waardoor je een beter inzicht krijgt hoe de boot wordt ingericht. Volgend weekend ga ik met de vrienden van de duikclub weer naar de boerderij van Hans van Wageningen in Terherne (Friesland) en ik heb met Gert afgesproken dat wij daar op zaterdag de boot weer kunnen aanschouwen.

 pa240006

 

 

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie