Bezoek op 22 augustus 2008 op de werf

Wij hebben op donderdag, 21 augustus 2008, een Volkswagen Fox opgehaald, die wij de week daarvoor bij de firma Ames hadden gekocht. Want als het schip naar de timmerman gaat willen wij wat vaker naar Hoogezand om meer betrokken te zijn bij de inbouw van het interieur.

Vandaag hebben wij de verrichtingen van Henry Drogt bekeken, want hij heeft in de vakantie aan ons schip gewerkt. De fotogalerij laat duidelijk de diverse werkzaamheden van Henry zien.

p8220037_2Bij de firma Partz in Maassluis heb ik de onderdelen voor de stuurautomaat besteld. Wanneer deze onderdelen zijn aangekomen, zal ik deze naar ons schip brengen en dan wordt de volgende fotoreportage op het net gezet.

Volgende week gaat Jan verder met de afbouw van het schip, zoals de machinekamer en de RVS deuren en het glas in de koekoeken.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie