Bezoek vrijdag 25 juli 2008

p7250047_21Nu hebben we een auto gehuurd, omdat we met z’n allen naar ons schip wilden kijken. Want Jelle wilde deze keer ook mee. Ons schip was groter dan dat hij het zich had voorgesteld.

 p7250049

 Onze Sanne had de boot al gezien en lette daarom op Lobbes, want die konden we niet loslaten met al het water om de loods. Het was de bedoeling dat we na het bekijken van de boot naar Roden zouden rijden om samen met mijn ouders te gaan eten.

 p7250030

 

 Bouke was weer thuis en wilde de boot natuurlijk bekijken en daarom plaats ik hier een foto samen met Jorry, want ik wil geen commentaar dat hij nooit op de foto staat. Daarom wordt er nu een foto geplaatst.

 

 

En als slot laat ik nog een foto van ons schip zien in volle glorie op het terrein van de scheepswerf in Woudbloem.

 

p7250061

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie