Bezoek op 18 juni 2008

Zoals gewoonlijk zijn we weer met de trein naar Hoogezand gegaan en heeft Jan ons daar opgehaald. Voor Jorry was het al weer een hele tijd geleden en ze was zeer benieuwd hoe ons schip er nu uit zag. Het is ook zeer moeilijk om van een tekening het juiste loopoppervlak in te kunnen schatten.
Daar de profielen voor de vloer nu zijn gemonteerd werd het vandaag voor Jorry een stuk duidelijker.
p6180015
p61800101

Je kunt op deze foto duidelijk de profielen zien zitten waar de vloer op wordt gemonteerd. 

Verder zijn ze druk bezig met de machinekamer, maar dit is nog een heel karwei om alles te monteren. Het is moeilijk om een duidelijke foto te maken van het geheel. Je ziet dat er nu schot in komt en het is de bedoeling dat nadat alles is gemonteerd de p6180009_25machinekamer weer wordt geschilderd. In de tekening voor de inrichting van de roef wordt nog een wijziging doorgevoerd en dan is het voor ons wel duidelijk waar alles komt te zitten, zoals de zitbank/keuken enz.

Volgende week ga ik met Kees de Graaf weer naar de werf en dan wordt de volgende fotoreportage op de web-log gezet.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie