Week 14 – 31 maart t/m 4 april 2008

Op maandag 31 maart 2008 ben ik samen met Henk van Oers naar de firma v. Wingerden & Zn (Wigo) in Vuren gereden. Daar hebben wij de twee dichte patrijspoorten gehaald die ik had besteld.

Op woensdag 2 april 2008 rij ik naar Amsterdam om de 10 openslaande Chateauroux patrijspoorten op te halen op het schip Formosa (Petra).

Daarna rij ik door naar Woudbloem om de patrijspoorten af te leveren en weer foto’s te maken van het schip. Het was een hele onderneming naar Amsterdam, file na file, maar uiteindelijk toch in Amsterdam en Woudbloem aangekomen. Het schip krijgt steeds duidelijker zijn vormen.

De foto’s zullen op donderdag 3 april 2008 weer op de site te bewonderen zijn.

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie