Derde bezoek aan de werf op vrijdag 14 maart 2008

Ik ben dit keer met de trein naar Groningen gegaan en Jan heeft mij van het station opgehaald.

Zoals je ziet is het schip al een stuk verder gevorderd dan bij het vorige bezoek aan de werf (zie de foto’s) en ik kan niet anders zeggen nu de contouren van het schip zichtbaar worden dat het de juiste keuze van ons is geweest om voor dit schip te kiezen.

Verder zijn de afspraken nu geregeld met de firma Heerlien Jachtbetimmeringen (interieur) en de firma H. Drogt Jachtservice (techniek).

Dick en Jorry Smit

Wij wonen op ons schip "de Griet". Door mijn hobby "fotograferen" laat ik iedereen door middel van foto's zien wat er gebeurt. Het briefadres is: Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht. De ligplaats van ons schip is: KDR&ZV - jachthaven, box 7, Houttuinen 29, 3311 CE Dordrecht.

Geef een reactie